Tietopyyntö - Pysäköintilaitoksen ja kaupallisten palveluiden liiketiloja koskeva kiinteistökehityshankkeen suunnittelu ja hankinnan valmistelu

Information

22.03.2021 14:13 (GMT+01:00)
06.04.2021 11:00 (GMT+02:00)

Buyer

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Päivi Vähämäki Päivi Vähämäki
Ahvenistontie 20
13530 Hämeenlinna
Finland
0818235-5

Closing date has passed.

Short description

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (tilaaja) on päättänyt toteuttaa markkinakartoituksen Ahveniston sairaala-alueen yhteyteen suunniteltavasta ja rakennettavasta pysäköintitalosta sekä sen yhteyteen liittyvästä kaupallisille palveluille rakennettavista tiloista. Pysäköintilaitos ja kaupalliset palvelut ovat oma erillinen hanke, eivätkä ole osa Ahveniston keskussairaalahanketta.

Sairaanhoitopiirin visiona on rakentaa maailman inhimillisin sairaala, jossa kohtaa terveydenhuollon ja kaupallisten palveluiden kokonaisuus. Uusi pysäköintilaitos tarvitaan muun muassa Assi -sairaalahanketta koskevan kaavassa asetetun velvoitepysäköinnin vaatimusten täyttämiseksi, minkä lisäksi pysäköintilaitoksen yhteyteen suunnitellaan toteutettavaksi myös aluetta ja sairaalaa palvelevia kaupallisia palveluita ja niihin tarvittavia tiloja. Markkinakartoituksen tarkoituksena on kuulla hankkeesta kiinnostuneita tahoja hankinnan valmistelua varten sekä antaa tietoa toimijoille tulevaa hankintaa koskevista tilaajan suunnitelmista ja vaatimuksista.

Markkinakartoitukseen ei sovelleta hankintalakia, eikä markkinakartoitus ole osa varsinaista hankintamenettelyä.

Tilaaja julkaisee markkinakartoitusta koskevan tietopyynnön internet-osoitteessa www.hankintailmoitukset.fiexternal link (HILMA) 22.3.2021. Tietopyynnössä hankintayksikkö pyytää hankkeesta kiinnostuneita kyseisen alan toimittajia osallistua vapaamuotoiseen dialogiin hankinnan kohteesta ja sen määrittelystä tilaajan kanssa.

Tilaaja voi toimittaa myös suoraan kutsun tiedossaan oleville toimijoille.

Markkinakartoituksessa tilaaja voi toimittaa kutsun liitteenä olevien asiakirjojen lisäksi ilmoittautuneille toimijoille hanketta koskevia muita tietoja.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Liite 1 Markkinavuoropuhelu lähtötiedot 22.3.2021.pdf 2,25 MB
Tietopyyntö - Pysäköintilaitoksen ja kaupallisten palveluiden liiketiloja koskeva kiinteistökehityshankkeen suunnittelu ja hankinnan valmistelu.pdf 199 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen