Palvelualustan kumppanihankinta – tietopyyntö

Information

01 - Prior information notice
Entfällt
28.01.2020 15:16 (GMT+01:00)
07.02.2020 11:00 (GMT+01:00)

Buyer

Aalto-korkeakoulusäätiö sr Aalto-korkeakoulusäätiö sr
Mikko Matilainen Mikko Matilainen
PL 11000, Aalto
00076 Espoo
Finland
2228357-4

Closing date has passed.

Short description

Tämä asiakirja ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö, vaan kyseessä on julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (1397/2016, hankintalaki) 65 §:n mukainen markkinakartoitus, jonka tavoitteena on selvittää ja kerätä tietoa suunnitteilla olevaan Aalto-yliopiston palvelualustan kumppanihankinnan tarjouskilpailuun liittyen. Tietoja kerätään, jotta mahdollinen tarjouskilpailu voitaisiin järjestää mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti ja että tarjouspyyntöasiakirjoissa pystyttäisiin kuvaamaan hankittava palvelu ja sille asetettavat vaatimukset oikealla ja riittävällä tarkkuudella. Tämä tietopyyntö ei sido Aalto-yliopistoa toteuttamaan palvelualustan kumppanihankintaa. Tietopyynnön sisältö hankintayksikön alustavine näkemyksineen selviää ainoastaan tietopyynnöstä ja sen liitteistä.

Aalto-yliopisto (tilaaja) on kilpailuttanut palvelualustaratkaisun, jossa teknologiaksi on valikoitunut Salesforce.com:n laaja SaaS-alustaratkaisu. Tietopyynnön kohteena on valikoidun palvelualustaratkaisun kumppanihankinta. Valikoidun palvelualustaratkaisun tarkoituksena on tarjota laaja palvelu-, prosessi- ja tietoväylä yliopiston palvelujen tarjontaan. Palvelualustan kohderyhminä ovat kaikki yliopiston sidosryhmät, mukaan lukien opiskelijat, henkilökunta, akateeminen henkilöstö, vierailijat, potentiaaliset opiskelijat, alumniyhteisö ja yhteistyökumppanit, kuten yliopiston ekosysteemiin kuuluvat yritykset. Hankinnan kohde on määritelty tarkemmin tämän tietopyynnön liitteenä, liite 1 Hankinnan kohteen kuvaus.

Hankintayksikkö pyytää huomioimaan, että kyseessä on tietopyyntö. Tietopyynnön materiaalit ja määräajat löytyvät osoitteesta: https://tarjouspalvelu.fi/hanki?id=281257&tpk=c814d371-a5ca-4b81-93a1-3781d7b9629c Lisätietoja tähän tietopyyntöön liittyen tai materiaalien saamiseksi, mikäli edellä mainittu linkki ei toimi, voitte tiedustella yhteyshenkilöiltämme: Mikko Matilainen, mikko.matilainen@aalto.fi ja CC. Uttrang Thor-Touch, uttrang.thor-touch@ptcs.fi Saateviestin aiheeksi pyydämme merkitsemään: "Kysymys - Tietopyyntö Aalto - Palvelualustan kumppani, [kysyjän organisaation nimi]". Vastaukset tietopyyntöön: Tietopyynnön kysymykset löytyvät materiaaleista Tietopyyntö-liitteestä (ks. yllä oleva linkki). Vastaukset tietopyyntöön pyydetään toimittamaan määräaikaan mennessä kirjallisena sähköpostitse osoitteeseen: Mikko Matilainen, mikko.matilainen@aalto.fi ja CC. Uttrang Thor-Touch, uttrang.thor-touch@ptcs.fi Saateviestin aiheeksi pyydämme merkitsemään: "Vastaukset - Tietopyyntö Aalto - Palvelualustan kumppani, [vastaajan organisaation nimi]" Jos vastauksenne sisältää liike- ja ammattisalaisuuksia tai muuta salassa pidettävää tietoa, yksilöikää ja merkitkää salassapidettävät kohdat selvästi toimitettuun aineistoon.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Palvelualustan kumppanihankinta_liitteet.zip 1,84 MB
Palvelualustan kumppanihankinta.pdf 193 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen