FOR 044-2021 Kartleggingsstatus for natur og naturtyper i Bergen kommune

Information

1
FOR 044-2021 Kartleggingsstatus for natur og naturtyper i Bergen kommune
Kontrakt
Tjenester (ikke kategoridefinert)
Kjetil Møklebust
Karen Tvedt, Rådgiver Blågrønn utviklingsseksjon, Bymiljøetaten. Epost: Karen.Tvedt@bergen.kommune.no. Mobil: 413 67 696
Under nasjonal terskelerverdi
Blågrønn utviklingsseksjon
Byrådsavdeling for klima, miljø og byutvikling (BKMB)

Villkor

Not applicable
Not Applicable
30 dagar netto
NOK

Beskrivning:

Leverandør skal bidra til å forbedre kunnskapen om kartleggingsstatus for natur og naturtyper i Bergen kommune. En slik oversikt er nødvendig for å ivareta naturmangfoldet, og sikre de viktigste truete artene og naturtypene i kommunen. Inkludert i dette inngår å bedre kunnskapen om behovet for framtidig kartlegging av verdifulle naturtypelokaliteter, blant annet for å kunne prioritere kartleggingsinnsats.

Hensikten med kunnskapsinnhentingen er å få en best mulig oversikt over kartleggingsstatus for naturtyper og behov for videre kartlegging i kommunen, spesielt i områder der utbyggingspresset er stort.

Avtalen innebærer at leverandør blant annet skal lage en rapport. Målgruppen for rapporten er i første rekke forvaltningen på kommunenivå.

Leverantör

Namn Primär kontakt Telefon
Miljøfaglig Utredning AS Pål Alvereng +47 97 58 80 24

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige