Sydämen tekoläpät, annuloplastiarenkaat ja sydänkanyylit

Informasjon

02 - Kunngjøring
Åpen anbudskonkurranse
13.01.2021 09.31 (GMT+01:00)
29.01.2021 11.00 (GMT+01:00)

Innkjøper

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä / HUS Logistiikka Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä / HUS Logistiikka
HUS Logistiikka HUS Logistiikka
PL 441, HUS (Uutistie 5, FI-01770 Vantaa)
FI-00029 Helsinki
Finland
1567535-0

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

HUS-kuntayhtymä (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjouksia sydämen tekoläpistä, annuloplastiarenkaista ja sydänkanyyleistä. Tässä tarjouspyynnössä pyydettyjä tuotteita tulevat käyttämään Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän yksiköt. Hankinta on jaettu kolmeen (3) osa-alueeseen. Osa-alueet on jaettu yhteen (1) tai useampaan tuoteryhmään. Osa-alue 1 Sydämen tekoläpät ja annuloplastiarenkaat sisältävät muun muassa seuraavat tuoteryhmät: — Biologinen stentillinen aorttatekoläppä (perikardium) — Mekaaninen aorttatekoläppä — Biologinen hiippatekoläppä (perikardium) — Kolmiliuskaläpän annuloplastiarengas — Hiippaläpän annuloplastirengas. Osa-alue 2 Sydänkanyylit sisältää muun muassa seuraavat tuoteryhmät: — Aorttakanyylit — Laskimokanyylit — Kardioplegia- ja venttikanyylit sekä niiden yhdistelmät. Osa-alue 3 Muut tarvikkeet sisältää muun muassa seuraavat tuoteryhmät: — Sepelvaltimoshuntti off pump- sepelvaltimokirurgiaan — Co2-puhallin — Stabilaattori ja strenum-levittäjä. Sopimuskausi on neljä (4) vuotta, minkä jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti tarjouspyynnössä ja sen liitteissä.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Sydämen tekoläpät, annuloplastiarenkaat ja sydänkanyylit.zip 1,14 MB
Sydämen tekoläpät, annuloplastiarenkaat ja sydänkanyylit.pdf 270 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00