Pyhäjärvi-instituuttisäätiö - Iepirkumi

Pyhäjärvi-instituuttisäätiö
Sepäntie 7
27500 Kauttua
Somija
Reģistrācijas numurs: 0773351-4
Informācija

Pyhäjärvi-instituutin toiminta perustuu instituuttisäätiön säädekirjassa perustamisvuonna 1989 kirjattuun päämäärään: Instituutin tehtävänä on edistää ja kehittää elintarviketaloutta ja ympäristöä koskevaa koulutusta, tutkimusta ja muuta kehitystoimintaa. Erityisosaamisalueita ovat elintarviketalous sekä vesistöjen tila, vesiensuojelu ja -kunnostus. Tavoitteena on Satakunnan elintarviketuotannon kilpailukyvyn turvaaminen kestävästi sekä vesien tilan parantaminen, tietouden lisääminen ja soveltaminen vesistöjen kunnostuksessa.

Pyhäjärvi-instituuttisäätiötä johtaa 9–11-jäseninen hallitus, jossa on edustettuna kuntien, yritysten sekä Turun yliopiston edustajat. Nykyinen hallituksen toimikausi käsittää vuodet 2017–2019. Operatiivisesta johdosta vastaa hallituksen nimittämä toiminnanjohtaja. Hallitus hyväksyy toimintasuunnitelman ja talousarvion yhteydessä linjaukset ja seuraa tavoitteiden toteutumista. Hallitus kokoontuu vuoden aikana 4–6 kertaa.

Pyhäjärven suojeluohjelman toteuttamista ohjaa kaksi kertaa vuodessa kokoontuva ohjausryhmä. Lisäksi suojeluohjelmassa toimii neljä työryhmää: valuma-alue-, kalastus-, tutkimus- ja asukastyöryhmä. Juridisesti suojeluohjelmankin päättävänä elimenä on instituutin hallitus. Suojeluohjelman sivulla on lisää tietoa neljännestä toimikaudesta. 
 
Instituutilla on toiminnanjohtajan lisäksi 12 vakituista työntekijää. Lisäksi meillä on hanketilanteeen mukaan sopiva määrä projektityöntekijöitä. 
 
Pyhäjärvi-instituutin kotipaikka on Eura.

Šobrīd aktīvu iepirkumu nav.

Šobrīd aktīvu iepirkumu nav.

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija