Kognitiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutukseen liittyvät koulutuspalvelut Jyväskylässä

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2022-08-24 13:42 (GMT+03:00)
2022-10-03 12:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Jyväskylän yliopisto Jyväskylän yliopisto
Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylän yliopisto
Suomija
0245894-7

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Jyväskylän yliopisto pyytää tarjousta kognitiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutukseen liittyvistä koulutuspalveluista. Koulutus on Valtioneuvoston asetuksen 1120/2010 tarkoittama psykoterapeuttikoulutus ja sen opetuskieli on suomi.

Hankinnan tavoitteena on tehdä yhteistyösopimus kognitiivisen psykoterapian aikuisten sekä lasten ja nuorten suuntautumisvaihtoehdot sisältävään yhdistelmäpsykoterapeuttikoulutukseen. Koulutus toteutetaan Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekuntaneuvoston 20.5. 2021 hyväksymän kognitiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutusohjelman – aikuiset (liite) ja kognitiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutusohjelman – lasten ja nuorten suuntautumisvaihtoehto (liite) mukaisesti. Koulutusohjelman kesto on 3,5 vuotta. Koulutus toteutetaan Jyväskylässä ja tavoitteena on käynnistää se syyslukukauden 2023 aikana.

Hankinnan kohteena on:

- Koulutusohjelman pääkouluttajan tehtävät (400 tuntia), johon sisältyy opiskelijavalintaan määritellyt tehtävät, vastuu koulutusohjelman ja opetussuunnitelman toteuttamisesta sekä opintosuoritusten arviointi (Pääkouluttajan tehtävät liite). Koulutuksessa tulee olla kaksi pääkouluttajaa, yksi molempiin suuntautumisvaihtoehtoihin. Pääkouluttajalla tulisi olla aikaisempaa kokemusta vastaavan koulutuksen vetämisestä. Pääkouluttajan tehtävä voi sisältää myös tutoropetusta koulutusryhmälle.

- Teoria- ja menetelmäopintojen kokonaisuus (35 opintopistettä laajuudeltaan) edellä mainittujen koulutusohjelmien mukaisesti toteutettuna.

- Opinnäytetöiden ohjaus (10 opintopistettä laajuudeltaan), mistä edellytetään aiempaa kokemusta.

- Osatarjouksia ei hyväksytä.

Edellytämme psykoterapeuttikouluttajan pätevyyttä, perehtyneisyyttä ja kokemusta opetettavasta teoriasta, laajaa ja sitoutunutta kouluttajien verkostoa. Arvostamme kouluttajakokemusta, perehtyneisyyttä psykoterapiatutkimukseen, kansainvälisiä koulutus- ja tutkimuskontakteja ja kiinnostusta psykoterapeuttikoulutuksen kehittämiseen.

Tilaaja voi valita yhden (1) toimittajan, jonka kanssa se tekee sopimuksen. Sopimus ei muodosta tilaajalle ostovelvoitetta. Hankinnan toteutumisen edellytyksenä on, että koulutukseen voidaan valita riittävä määrä Valtioneuvoston asetuksen 1120/2010 ammattioikeuden käyttöönoton edellytykset täyttäviä osallistujia, jotta koulutus on taloudellisesti mahdollista toteuttaa. Koulutuksen minimiosallistujamäärästä päättää vain tilaaja.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Kognitiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutukseen liittyvät koulutuspalvelut Jyväskylässä.pdf 412 KB
Kognitiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutukseen liittyvät koulutuspalvelut Jyväskylässä.zip 3,59 MB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva