Anmodning om informasjon - Pasientvarslingsanlegg og velferdsteknologiske løsninger til Åsens kommune - Andregangs publisering

Informacija apie pirkimą

2020-12-01 15:05 (GMT+02:00)
2020-12-16 00:59 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Kongsvinger Kommune Kongsvinger Kommune
Yury Yarkov Yury Yarkov
Rådhusplassen 3
2212 KONGSVINGER
Norvegija
944117784

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Kunngjøringen gjelder Åsnes kommune som har til hensikt å inngå en avtale om kjøp av utstyr som utgjør pasientvarslingsanlegg og velferdsteknologi ved Åsnes sykehjem, herunder etablering av plattformen, samt en rammeavtale om leie av trygghetsalarmer og velferdsteknologiske løsninger/enheter til omsorgsboliger og hjemmebasert omsorg. Se vedlagte konkurransegrunnlag for mer informasjon. Tentativt tidspunkt for utlysning av konkurransen er ultimo desember/primo januar.

I den forbindelse ønsker vi å få tilbakemelding på utkastet til konkurransegrunnlaget. Konkurransegrunnlaget er i stor grad ferdig, men vi ønsker likevel å presisere at denne versjonen av konkurransegrunnlaget ikke er endelig og kan bli endret. Om konkurransegrunnlaget blir endret avhenger hovedsakelig av hvilke innspill og tilbakemeldinger vi mottar fra de interne interessentene og markedet etter at høringen er gjennomført.

Generelt ønsker vi tilbakemelding på alle krav og bestemmelser i konkurransegrunnlaget og særlig på krav og bestemmelser som kan virke fordyrende og/eller unødvendig konkurransehemmende.

Det gjøres oppmerksom på at dette er en andregangs publisering av forespørselen. Den første forespørselen ble kansellert før høringsfristen løpte ut. Dokumentene som er vedlagt denne forespørselen er i all hovedsak uendret i forhold til anskaffelsesdokumentene som ble lagt ut på høring tidligere i år. Det er gjort en endring av pkt. 9 Avtalevilkår: Standardavtale SSA-K for drifts- og vedlikeholdsperioden er erstattet med statens standardavtale – avtale om løpende tjeneste kjøp (SSA-L).

Frist til å gi tilbakemelding er 15.12.2020. Tilbakemeldinger og innspill bes sendes via kommunikasjonsmodulen i Mercell.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva