Scanning Electron Microscope med EDS

Information

Negotiated procedure
11/20/2016
11/28/2016
11/25/2016

Buyer

NTNU NTNU
Terje Haarberg Terje Haarberg
Jonsvannsveien 82, building A
7050 Trondheim
Norway
974767880

Closing date has passed.

Short description

Oppdragsgiver har til intensjon å anskaffe et Skanning elektronmikroskop (SEM) for bygg og anleggsmaterialer. SEM skal kjøpes med EDS for elementanalyse.

SEM laboratoriet vil være dedikert og optimalisert for de ulike forskningsoppgaver i de aktuelle feltene, utdanning av studenter og i så måte et spesielt fokus på forskningsbasert utdanning. SEM laboratorium bør sette studier av bygning og bygningsmaterialer inkludert større prøver og elektrisk ikke-ledende materialer uten behov for f.eks gull av prøveflater (selv for fullstendighet og konkrete eksempler belegg utstyr kan også kjøpes hvis nødvendig og valgfri).

Videre vil SEM laboratoriet være lett accesible og tilgjengelig for brukerne, det vil si er også viktig at bruken av SEM inklusive prøvehåndtering vil være så enkelt som mulig. SEM er å bli kjøpt med passende prøveholdere for et stort spekter av utvalgsstørrelser, maskinvare og programvare og skjerm, som skal inngå i tilbudet.

For ytterligere krav til objektiv, kan du se den tekniske spesifikasjonen i vedlegg 1 (se vedlegg).

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

04 72 10 18 80 0
Mercell Holding AS | Karihaugveien 89, 1086 OSLO, Norway