Fagsystem og saksbehandlerverktøy for miljørettet helsevern til Asker kommune

Information

11/10/2016 6:11 PM (GMT+01:00)

Buyer

Asker kommune Asker kommune
Beate Oliver Beate Oliver
Postboks 353
1372 Asker
Norway
944382038

Assignment text

Asker kommune har til intensjon å inngå en kontrakt med NORKART om et elektronisk tilsynsverktøy som er spesialtilpasset miljørettet helseverns fagområde. Verktøyet er hyllevare.

Formålet med anskaffelsen er å dekke behovet for å ha en oversikt over tilsynsobjekter, samt oppnå en systematisk planlegging og oppfølging av tilsyn etter kapittel 3 om miljørettet helsevern i Folkehelseloven.

Miljørettet helsevern i Asker benytter i dag manuell oversikt over tilsynene som gjennomføres, i tillegg til bruk av saks-/arkivsystem ESA. Manuell oversikt er tungvint å bruke, er arbeidskrevende og gir begrenset oversikt. Det er et stort behov for et nytt tilsynsverktøy på dette området, som bidrar til at avdelingen kan sikre at regelverket innen miljørettet helsevern blir ivaretatt. Det elektroniske tilsynsverktøyet som vi har intensjon om å inngå kontrakt om er tilpasset vårt fagområde.

Løsningen dekker følgende obligatoriske krav:

•Løsningen gir god oversikt over tilsynsobjekter innen miljørettet helsevern

•Løsningen registrerer ulike typer tilsyn, blant annet systemrevisjoner, egenrapportering, inspeksjoner m.v.

•Løsningen gjør det mulig å planlegge tilsyn med bakgrunn i egen risikovurdering, samt å kunne koble dette til en kalenderfunksjon.

•Løsningen gir mulighet for registrering av avvik og anmerkninger samt å ivareta tilsynshistorikken på det enkelte tilsynsobjekt.

•Løsningen har god funksjonalitet med hensyn til oppfølging av funn ved tilsyn, bl.a. kontroll med åpne og lukkede avvik, samt frister.

•Løsningen er fleksibel i forhold til uttak av relevante statistikker på tilsynsobjekter og fra tilsyn.

•Løsningen har en god og fleksibel rapportgenerator for visning og redigering av rapporter med muligheter til å eksportere og importere word, excel, pdf, bilder m.v.

•Løsningen opprette og endre maler i Word.

•Tidspunkter for hendelser og prosesser i kalenderfunksjonen kan overføres til kommunens e-postsystem Microsoft Outlook.

•Løsningen er integrert med kommunens saks-/arkivsystem ESA.

•Tilsynsverktøyet er integrert med KOMTEK.



Kontraktstildeling
Tittel: Fagsystem og saksbehandlerverktøy miljørettet helsevern
Dato for kontraktstildeling: 23-11-2016
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
NORKART, Løkketangen 20A, 1300 Sandvika, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00