Aktivitets- og skoletilbud på gård

Information

Competitive dialogue
11/7/2016
11/21/2016

Buyer

Trondheim kommune Trondheim kommune
Trondheim kommune
Postboks 2300 Sluppen
7004 Trondheim
Norway

Closing date has passed.

Short description

Anskaffelsen skal resultere i tilrettelagte og kvalitetssikrede tjenestetilbud på gårdsbruk. Tilbudene skal gi mestring, utvikling og trivsel. Aktivitetene i tjenestetilbudet skal være knyttet opp til gården, livet og arbeidet der.

Aktivitetene må være varierte, inne og ute, og ikke minst være knyttet til årstiden. Eksempler på aktiviteter som er aktuelle er: Stell og fôring av dyr, matproduksjon, hagearbeid, vedkløving, sosialt samvær med turgåing og ellers det som årstiden og uteområdet gir mulighet til. Det må også legges til rette for ulike aktiviteter inne. Dette kan for eksempel være arbeid på kjøkkenet og husflidsaktiviteter.

Trondheim kommune har i dag to grupper som benytter seg av aktivitetstilbud på gård. Den ene gruppen er personer med funksjonsnedsettelse, som er varig ufør og som ikke kan ha nytte av tilbud fra NAV om varig tilrettelagt arbeid. Dette er ofte personer med psykiske lidelser eller psykisk utviklingshemming. Den andre gruppen er enkeltelever i følge med lærer eller assistent. Tilbudet til den første gruppen administreres av helse og velferd, og for den andre gruppen av oppvekst.

Files

Title Size
Kvalifikasjonsgrunnlag.docx 321 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

04 72 10 18 80 0
Mercell Holding AS | Karihaugveien 89, 1086 OSLO, Norway