Revisionsydelser

Information

03 - Contract Award Notice
1/10/2013 9:35 AM (GMT+01:00)

Buyer

Lolland Kommune Lolland Kommune
Marian Desrumaux Brodersen Marian Desrumaux Brodersen
Jernbanegade 7
4930 Maribo
Denmark
29188572

Short description

Lolland Kommune ønsker med nærværende udbudsforretning, at opnå en økonomisk og kvalitetsmæssig fordelagtig revision i nært samarbejde mellem kommunen og revisor.

Den udbudte tjenesteydelse omfatter den samlede revisionsopgave for Lolland Kommune, og der skal afgives tilbud på følgende ydelser:

·        Lovpligtig revision, henholdsvis finansiel revision, juridisk kritisk revision og forvaltningsrevision.
·        Opgørelser og indberetninger som i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning skal forsynes med særskilt påtegning.
·        Regnskaber for selvejende institutioner, projekter samt fælleskommunale virksomheder, for hvilke kommunen varetager kasse- og regnskabsfunktioner eller er regnskabsførende for.
·        Option på variabel årlig revisions- / konsulentydelse, kommunen kan benytte efter behov.

 En endelig specificering af opgaven fremgår af kravspecifikationen.

Lolland Kommune ønsker én revisor til den samlede opgave, hvorfor der ikke udelukkende kan afgives tilbud på de enkelte dele af kontrakten, såkaldt deltilbud.

Kontrakten udbydes efter kriteriet "Det Økonomisk mest Fordelagtige Tilbud" og indgås for en periode på 3 år med mulighed for forlængelse i op til 2x12 måneder.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00