Invitasjon til markedsdialog: Vakuumbiopsi til Helse Bergen og Helse Stavanger

Information

6/17/2024 10:09 AM (GMT+02:00)
6/25/2024 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

SYKEHUSINNKJØP HF SYKEHUSINNKJØP HF
Dehlia Eide Brennhaugen Dehlia Eide Brennhaugen
Postboks 40
Tollbugata 7

9811 VADSØ
Norway
916879067

Closing date has passed.

Short description

Helse Bergen og Helse Stavanger arbeider med et anbud på Vakuumbiopsisystem og ønsker derfor informasjon fra markedet. Det er ønskelig å kunne låne utstyr og kjøpe alt nødvendig forbruksmateriell på en rammeavtale.

Brystdiagnostisk Senter i Bergen og Stavanger utfører henholdsvis omtrent 250 og 120 prøvetakninger per år, totalt 370. Utstyret vil brukes til prøvetaking av mikrokalk og masser i bryst, i tillegg skal det brukes til eksisjon av masser i bryst. For å muliggjøre lokalisering av biopsert område i etterhand bør det være mulig å legge inn markør/clips. Utstyret bør også kunne brukes til MR-veiledet prøvetaking. Det er behov for å kunne gjennomføre både stereotaktiske, tomosynteseveiledede, kontrastmammografiveiledede og ultralydveiledede prøver. Det er ikke et absolutt krav at ultralydveiledet biopsienhet er identisk med biopsiutstyret som benyttes sammen med mammografi-apparatet.

GE Senographe Pristina brukes ved begge foretakene i dag, så tilbudt utstyr som skal benyttes sammen med mammografi-apparatet må være kompatibelt med dette.

Se vedlagte invitasjon for påmelding. 

Files (click "Show interest" to get access)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00