Udbud af Tøndebåndet 1, Billund - Spændende projektgrund til tæt-lav bebyggelse (Ejerboliger)

Information

Open procedure
6/23/2021 5:33 PM (GMT+02:00)
8/15/2021 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Billund Kommune Billund Kommune
Jorden rundt 1
7200 Grindsted
Denmark
29189765

Closing date has passed.

Short description


Billund Kommune udbyder nu en storparcel, som giver mulighed for at bygge tæt-lav boliger i et område med attraktive omgivelser. Storparcellen sælges til opførelse af rækkehuse, dobbelthuse eller klyngehuse som ejerboliger i nyt boligområde i Billund. Bemærk: Der er krav om opførelse af ejerboliger. Frist for at byde på storparcellen er 15. august 2021 kl. 12.00.

Projektområdet og de planmæssige forhold

Projektområdet er beliggende i Billund Syd, som en del af et nyt boligområde. Området ligger tæt ved skole, institutioner og grønne områder. Arealet er på 17.294 m2 og udgør Matrikel nr. 2au, Plougslund By, Grene. Storparcellen ligger i et boligområde omgivet af parcelhuse, almene boliger, legeplads og skovarealer.


  • Grunden skal bebygges som ét samlet projekt i form af ejerboliger
  • Grunden kan bebygges med tæt-lav boligbebyggelse i op til 1,5 etager i form af dobbelthuse, kædehuse, rækkehuse eller klyngehuse.
  • Bebyggelsesprocenten er 40 %. Fælles friarealer, vej- og stiudlæg inden for storparcellen indgår ikke som en del af beregningsgrundlaget for bebyggelsesprocenten.
  • Området er byggemodnet, men de interne veje skal bygherre etablere. Der er én vejadgang til storparcellen, fra Møllevej.
  • Arkæologiske udgravninger er foretaget i forbindelse med byggemodningen i områdetHertil kommer de krav, der er fastsat i lokalplanen - herunder forsyningsforhold.
Se udbuddet herMercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00