Sydämen tekoläpät, annuloplastiarenkaat ja sydänkanyylit

Information

02 - Contract notice
Open procedure
1/13/2021 9:31 AM (GMT+01:00)
1/29/2021 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä / HUS Logistiikka Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä / HUS Logistiikka
HUS Logistiikka HUS Logistiikka
PL 441, HUS (Uutistie 5, FI-01770 Vantaa)
FI-00029 Helsinki
Finland
1567535-0

Closing date has passed.

Short description

HUS-kuntayhtymä (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjouksia sydämen tekoläpistä, annuloplastiarenkaista ja sydänkanyyleistä. Tässä tarjouspyynnössä pyydettyjä tuotteita tulevat käyttämään Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän yksiköt. Hankinta on jaettu kolmeen (3) osa-alueeseen. Osa-alueet on jaettu yhteen (1) tai useampaan tuoteryhmään. Osa-alue 1 Sydämen tekoläpät ja annuloplastiarenkaat sisältävät muun muassa seuraavat tuoteryhmät: — Biologinen stentillinen aorttatekoläppä (perikardium) — Mekaaninen aorttatekoläppä — Biologinen hiippatekoläppä (perikardium) — Kolmiliuskaläpän annuloplastiarengas — Hiippaläpän annuloplastirengas. Osa-alue 2 Sydänkanyylit sisältää muun muassa seuraavat tuoteryhmät: — Aorttakanyylit — Laskimokanyylit — Kardioplegia- ja venttikanyylit sekä niiden yhdistelmät. Osa-alue 3 Muut tarvikkeet sisältää muun muassa seuraavat tuoteryhmät: — Sepelvaltimoshuntti off pump- sepelvaltimokirurgiaan — Co2-puhallin — Stabilaattori ja strenum-levittäjä. Sopimuskausi on neljä (4) vuotta, minkä jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti tarjouspyynnössä ja sen liitteissä.

Files

Name Size
Sydämen tekoläpät, annuloplastiarenkaat ja sydänkanyylit.zip 1.14 MB
Sydämen tekoläpät, annuloplastiarenkaat ja sydänkanyylit.pdf 270 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00