Brugte genstande og materialer

Information

Open procedure
11/23/2020 3:13 PM (GMT+01:00)
12/6/2020 11:59 PM (GMT+01:00)

Buyer

Københavns Kommune Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400 København NV
Denmark
64942212

Closing date has passed.

Short descriptionSalg af genstande og materialer til genbrug fra Sydhavn Genbrugscenter


Københavns Kommune udbyder en række brugte genstande og materialer, der i fremtiden bliver afleveret til genbrug på Sydhavn Genbrugscenter.


Salget sker i større mængder og som engrossalg. Der er ikke mulighed for at købe fx enkelte stykker tøj, et gulvtæppe mv.Du kan købe disse typer genstande/materialer:


Drikkeglas, kopper, tallerkener og bestik


Rammer, spejle, billeder, malerier, tryk, print og fotografier


Legetøj


Gulvtæpper (som ikke er væg-til-væg)


Krukker, urtepotter og vaser i alle materialetyper herunder ler, plast, metal


Spisebordsstole


Sofaborde


Tallerkner, glas og bestik


Bøger


Sportsudstyr


Porcelæn og keramik


Cykler


Hæve-/sænkeborde


Mursten (med og uden mørtel og maling).


Børnetøj


Overtøj


Øvrige tekstiler


Dyner og puder


Tasker og sko


Personalet i Sydhavn Genbrugscenter arbejder sammen med borgere og erhverv, der afleverer til genbrug, for at få udsorteret så meget som muligt i de ovennævnte kategorier.


Kategorierne 15. – 19. bliver indsamlet i samme kasse, og køberne af hver af disse affaldstyper skal selv sortere de ting fra kasserne, som de har købt.Tilbud skal indeholde følgende:


Nummer og titel på den genstand, du byder på (fx ”1. Drikkeglas, kopper, tallerkener og bestik”)


Den kilopris du tilbyder at betale for den pågældende genstand (f.eks. 5 kr. pr. kg).


Mindsteprisen pr. kg er 3 kr. eksklusive moms.


Købet er momspligtigt, hvorfor der bliver lagt moms på.


Dit/virksomhedens navn, adresse og evt. CVR-nummer.Sådan vælges vinderne af udbuddet


Kriterier for vurdering af tilbud:


Københavns Kommune vælger det tilbud med den højeste pris. Dvs. at hvis Københavns Kommune modtager to tilbud på ”1. Drikkeglas, kopper, tallerkener og bestik” på fx 3 og 4 kr., vil det være den part, der har budt 4 kr. pr. kilo, der får retten til genstanden/materialet.Valg af køber:


Du vinder retten til den type genstand/materiale, som du byder på, hvis du giver det højeste bud. Du vil i så fald modtage besked hurtigst muligt efter fristen for tilbud.Købsbetingelser:


Køberen af hver type genstand/materiale vil være forpligtet til at betale for alt, der er indleveret, og vil ikke have mulighed for at sortere i de genstande/materialer, der er sorteret fra (udover fejlsorterede emner, f.eks. hvis der er sportsudstyr blandet i porcelæn, vaser og keramik). Interesserede købere bør tage højde for dette i den pris, de afgiver.


Alle genstande og materialer afleveret til genbrug af borgere og virksomheder er brugte. Der gælder normale handelsbetingelser.


Køberen skal afhente sin(e) genstande/materialer mindst to gange om ugen, da der ikke er meget lagerplads, og der forventes store mængder. Hvis det viser sig, at mængderne er mindre, kan der blive lavet en aftale om sjældnere afhentning.


Afhentning af genstande og materialer skal ske hver mandag i tidsrummet 10 – 16.


Aftalernes periode vil være 10. december 2020 – 1. august 2021, dog vil aftalerne for kategorierne 2., 3. og 4. gælde i perioden 1. januar 2021 – 1. august 2021.Yderligere informationer og tilbud


Send dit tilbud og / eller spørgsmål til projektleder for Sydhavn Genbrugscenter Kristoffer Carr-Saunders, jh69@kk.dk , Teknik- og Miljøforvaltningen med dit tilbud senest 5. december 2020.Tilgå udbudsmaterialet her

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00