Dynaaminen hankintajärjestelmä: Brändituotteet

Information

Restricted procedure
10/15/2020 3:12 PM (GMT+02:00)
10/31/2024 10:59 PM (GMT+01:00)

Buyer

Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
PL 441 (Uutistie 5, 01770 Vantaa)
00029 HUS
Finland
1567535-0

Short description

Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä perustaa dynaamisen hankintajärjestelmän (DPS) brändituotteiden hankkimista varten.

Hankittavat tuotteet määritellään tarkemmin kussakin dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisessä kilpailutuksessa.

Dynaamisen hankintajärjestelmän kesto on 48 kuukautta, ellei sitä erillisellä ilmoituksella lyhennetä tai pidennetä. Sisäisen kilpailutuksen perusteella tehty hankintasopimus voi jatkua määräaikaisena tai toistaiseksi voimassa olevana myös dynaamisen hankintajärjestelmän päättymisen jälkeen.


DPS:n sisällä tehtävät hankinnat koskevat erilaisten brändituotteiden hankkimista.

Tämän DPS:n kautta voidaan hankkia tavanomaisia ja yleisesti esim. liikelahjoina käytettäviä ja HUSin brändäykseen liittyviä tuotteita. Mahdollisia tämän DPS:n sisällä hankittavia tuoteryhmiä ovat muun muassa: toimistotarvikkeet, asusteet, painotuotteet, astiat/kattaustuotteet sekä erilaiset yleisesti käytetyt pientarvikkeet ja -varusteet kuten esim. avaimenperät, heijastimet, sateenvarjot sekä muut vastaavanlaiset tuotteet ja tuoteryhmät. Hankittavat tuotteet määritellään tarkemmin sisäisissä kilpailutuksissa. Suurimpaan osaan kilpailutettavista tuotteista tullaan painattamaan HUSin logo. HUSin graafinen ohje on ilmoituksen liitteenä 8.

Dynaamisen hankintajärjestelmän piirissä Tilaaja voi hankkia dynaamisen hankintajärjestelmän kohteen mukaisia tavaroita joko yksittäiseen tai jatkuvaan tarpeeseen.

Dynaamiseen hankintajärjestelmään voi jättää osallistumishakemuksia koko sen keston ajan. Dynaamiseen hankintajärjestelmään otetaan mukaan kaikki
soveltuvuusvaatimukset täyttävät ehdokkaat. Varsinaiset hankinnat tehdään dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisillä kilpailutuksilla, joissa kuvataan ja
täsmennetään hankinnan kohde. Soveltuvuusvaatimukset on kuvattu osallistumispyynnön liitteenä olevalla ESPD-lomakkeella sekä osallistumispyynnön osiossa "Muut ehdot".

Lisätietoa osallistumispyynnön "Muut tiedot" -osiossa.

Mahdolliset lisähankintamahdollisuudet määritellään hankintakohtaisessa tarjouspyynnössä.

Files

Name Size
tarjouspyynto_308367_Brändituotteet.pdf 305 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00