Tietopyyntö Esikäsittelyautomaatio

Information

11-01-2021 10:18 (GMT+01:00)
25-01-2021 08:00 (GMT+01:00)

Indkøber

Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
PL 441 (Uutistie 5, 01770 Vantaa)
00029 HUS
Finland
1567535-0

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

HUOMIO: Tämä asiakirja ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö vaan markkinakartoitus eli TIETOPYYNTÖ.

Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus selvittää alalla toimivia yrityksiä, saada tietoa markkinoilla tarjolla olevista ratkaisuista sekä selvittää hankintaan liittyviä kysymyksiä, jotta hankinta voidaan toteuttaa tarkoituksenmukaisesti. Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa. Tietopyynnön kautta kerättyjä tietoja voidaan käyttää hankinnan valmistelussa.

Tietopyyntöön eli markkinakartoitukseen osallistumisesta ei makseta korvausta.

Hankinnan kohteena on näytteiden esikäsittelyn automaatioratkaisun hankinta alustavasti HUS Diagnostiikkakeskuksen Kotkan, Hyvinkään, Jorvin ja Peijaksen sekä mahdollisesti Malmin ja Lohjan sairaaloiden laboratorioihin vuosien 2022–2023 aikana. Laboratorioiden esikäsittelyyn käytettävissä olevat tilat vaihtelevat 25–40 m2. Laitteiden sijoituspaikat ja asennusaikataulu määritetään myöhemmin.

Vuorokaudessa käsiteltävien näyteputkien määrä on 2100–3300 putkea/laboratorio. Näytevirta ei ole tasainen. Näytteitä tulee arkisin kahdessa ruuhkahuipussa: aamulla/aamupäivällä (klo 8–12) 900–1750 putkea/laboratorio ja iltapäivällä (klo 14–16) 400–950 putkea/laboratorio.

Esikäsittelyn automaatioratkaisu sijoitetaan laboratorioihin, missä on tällä hetkellä seuraavia laboratoriolaitteita: Siemens Atellica kemia ja immunokemia, Sysmex verisoluanalysaattorit, Interrlainer-laskolaite, Urised- ja Novus-virtsalaitteet sekä ACL-hyytymisanalysaattorit.

Esikäsittelyn automaation järjestämiseksi haetaan kokonaisratkaisua, johon sisältyy veri- ja virtsanäytteiden lajittelun lisäksi seuraavia toiminnallisia ominaisuuksia: 1) näytteiden saa-pumiskuittaus, 2) integroitu ohjelmoitava sentrifugointi, 3) kaikkien tavallisempien korkkityyppien poisto ja 4) näytteiden jatkuva syöttömahdollisuus siten, että eri esikäsittelyn vaiheissa ei tarvita manuaalista putkien tai telineiden siirtoa.

Esikäsittelyjärjestelmän tulee pystyä lajittelemaan näytteitä kemian, hematologian, hyytymistutkimus- ja virtsalaitteille tai ulos lähetettäviin telineisiin. Tai esikäsittelyjärjestelmä voi mahdollisesti sisältää radan yhdelle tai useammalle edellä mainituista analysaattoreista.

Esikäsittelyn automaation tulee olla joustava esimerkiksi laitemuutoksille, jolloin telinepohjia tulee pystyä tarvittaessa vaihtamaan. Esikäsittelylaitteiston tulee olla liitettävissä laboratori-ossa käytössä oleviin tietojärjestelmiin (LIS-järjestelmät ja väliohjelma) 2-suuntaisesti.

HUS Diagnostiikkakeskus etsii yhteistyökumppania, joka osallistuu prosessin suunnitteluun ja ohjelmiston edellyttämiin määrittelyihin sekä esikäsittelyautomaatioprosessin kehittämi-seen ja ylläpitoon koko sopimuskauden ajan.

Filer

Navn Størrelse
Tietopyyntö.pdf 199 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark