FOR 044-2021 Kartleggingsstatus for natur og naturtyper i Bergen kommune

Information

1
FOR 044-2021 Kartleggingsstatus for natur og naturtyper i Bergen kommune
Kontrakt
Tjenester (ikke kategoridefinert)
Kjetil Møklebust
Karen Tvedt, Rådgiver Blågrønn utviklingsseksjon, Bymiljøetaten. Epost: Karen.Tvedt@bergen.kommune.no. Mobil: 413 67 696
Under nasjonal terskelerverdi
Blågrønn utviklingsseksjon
Byrådsavdeling for klima, miljø og byutvikling (BKMB)

Betingelser

Ikke anvendelig
Not Applicable
Netto 30 dage
NOK

Beskrivelse:

Leverandør skal bidra til å forbedre kunnskapen om kartleggingsstatus for natur og naturtyper i Bergen kommune. En slik oversikt er nødvendig for å ivareta naturmangfoldet, og sikre de viktigste truete artene og naturtypene i kommunen. Inkludert i dette inngår å bedre kunnskapen om behovet for framtidig kartlegging av verdifulle naturtypelokaliteter, blant annet for å kunne prioritere kartleggingsinnsats.

Hensikten med kunnskapsinnhentingen er å få en best mulig oversikt over kartleggingsstatus for naturtyper og behov for videre kartlegging i kommunen, spesielt i områder der utbyggingspresset er stort.

Avtalen innebærer at leverandør blant annet skal lage en rapport. Målgruppen for rapporten er i første rekke forvaltningen på kommunenivå.

Leverandører

Navn Primær kontakt Telefon
Miljøfaglig Utredning AS Pål Alvereng +47 97 58 80 24

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark